Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dear Ana

Saját tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal akik ugyanúgy étkezési zavarokkal rendelkeznek mint én. Én Anás vagyok, de szívesen fogadok bárkit, aki ugyanolyan mint én!:) Tartsunk ki együtt Ana mellett!:)

Friss topikok

  • Butterfly18: @Seele: Nekem még éppen-hogy csak bele esik a sovány kategóriába-sajnos. De fogyok kb. egy kilót é... (2010.10.24. 19:52) A böjt...
  • Butterfly18: @Seele: Nekem nincs senkim aki szeressen. Csak magamért élek és nekem ez így jó. (2010.09.23. 18:24) Ma még bűnöztem, de holnaptól nem fogok...
  • Butterfly18: Már estem össze nem egyszer és nem olyan vészes. Nem fogom faképnél hagyni Anát! (2010.09.23. 18:22) Egy siker élmény-végre:)

Indavideó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rovatok

Egy újabb borzadályos nap

2010.12.02. 15:16 | Butterfly18 | Szólj hozzá!

Borzalmas napon vagyok túl. Senki nem ért meg, senki nem ért velem egyet és mindenki csak piszkál, meg kritizál. Elegem van már ebből az egészből. Nem igaz, hogy ennyi nem empatikus ember él ezen a Földön. Na de mindegy, nem akarom rátok zúdítani a probélmáimat.

Szóval ma megint nem ettem semmit és szerintem holnap se valószínű, hogy fogok. (Ezzel is kimutatom azt a világ felé, hogy mennyire elegem van már mindenből.) De nézzük csak milyen új módszerről írjak ma nektek...

Nos mindenekelött el kell mondanom, hogy aki még nem kezdett bele az advent elötti böjtbe, az sürgősen lásson neki. És egyébként is gondoljunk csak bele. Itt van a nyakunkon a karácsony, ami egy kész katasztrófa. Az a sok étel, amit többnyire belénkerőszakolnak, az édességek, a szaloncukor, na meg nincs messze az új esztendő sem. S mennyivel megkönnyebbülten tudunk úgy nekilátni a karácsonynak- ha nem is eszünk sokat-, hogy elötte egy csomót böjtöltünk. Nembeszélve arról, hogy ha netán evésre adnánk a fejünket karácsonykor, nem kelt bennünk az evés, majd akkora bűntudatot sem. Úgyhogy szerintem jobb minél hamarabb elkezdeni a nagy böjtöt.

S hamár a karácsonynál tartunk, akkor itt egy kis útmutató ahhoz, hogy mit is érdemes enni karácsonykor. A neve Horoszkópdiéta:

A kosok (03. 21.–04. 20.):
Arányos testalkatúak és jó felépépítésűek, vastag csontozatúak. Könnyen híznak nyakra, arcra, hasra és csípőre. Zsírosan, cukrosan táplálkozik, így halmozódik a súlyfelesleg. Rendszeres heti kardio (állóképesség tréning) mozgással kordában tarthatóak a kilók, ha emelett csökken a fehérjebevitel.

A bikák (04. 21.–05. 20.):
Telt idomok, vékony csontozak és karcsú végtagok jellemzik. Körte alaban kezd hízni, csípőre, combra, popsira és nyakra. Kiegyensúlyozottan és természeretes étkezik, de unalmasan. Stressz, belső félelem vagy unatkozás/semmittevés miatt is képes néhány kilót felszedni. Tanácsolt a sok gyaloglás. A bika tipikusan fuss a busz után és menj lépcsőn eset. Tanácsolt a fehérjedús étkezés. Persze mindez csak zsírszegényen.

Az ikrek (05. 21.–06. 21.):
Magas, vékonyka, törékeny testalkatúak. Popsira és hasra hajlamos hízni. Nassolós, kívánós tipus, de a mozgást nem igazán szereti. Mivel nassolós, ezért sokszok egyen keveset! Ez kordában tartja a nassolást. Minden étkezésnek adja meg a módját! Fogyasszon tenger gyümölcseit, sok halat.

A rákok (06. 22.–07. 22.):
Aránylag vékony alkatú, alul kicsit kerekebb, teltebb formákkal. A kilók a hasat, csípőt, karokat és vállakat célozzák. Túl sok cukrot és zsíros tejterméket fogyaszt. Mozgáshiány vagy túlhajszoltság is szabad utat adnak a kilóknak! Ez kiküszöbölhető erősítő edzésekkel, aerobical. Jót tesz neki az úszás és az evezős sportok. Mellőzendő étel a rizs, főtt tészta és a kenyér. Ezek helyett tanácsosabb valami könnyűt választani.

Az oroszlánok (07. 23.–08. 23.):
Erős csontozat, jól felépített alkat. Könnyen izmosodik, de végtagjai hosszúak. Narancsbőre jelenhet meg a hason, alhason és köldök tájékán. Ide jöhet a súlyfelesleg is. Sok húst, hüvelyeseket és alkoholt fogyaszt. A sport nem játszik túl nagy szerepet életében. Ez az egyik kicsi hibája. :) nagyon jót tesz a rendszeres jóga, gyaloglás, úszás, kajakozás és a több zöldség.

A szüzek (08. 24.–09. 23.):
Igazán szerencsés testalkat, amire minden nő vágyik. Ezek a szavak jellemzik: magas, vékony, karcsú. Ha hízik, általában hasra és csípőre. Táplálkozása kiegyensúlyozott. Zöldségek, gyümölcs és könnyed változatosság. Pihenés hiánya miatt hízhat. Eheti, amit szeret! Javasolt mozgásformák: kerékpározás és sok gyaloglás.

A mérlegek (09. 24.–10. 23.):
Kerek formáiért bolondulhatnak a férfiak. A felsőteste fejlett, lábai formásak és izmosak. Sok helyre hajlamos hízni: Has, mell, arc, nyak, váll, karok. Kockázatos az egészségtelen életmód. Sok cukor és zsíros ételek jellemzik a táplálkozását. Sok pihenéssel, regenerálódással, temgerparttal és sok lazítással minden rendbe jöhet. De vigyázni kell, mert a nyaralás alatt is figyelni kell, hogy mit eszünk!

A skorpiók (10. 24.–11. 22.):
Alkata erős. Vastag végtagokkal rendelkezik, alul nagyon fejlett, de mindenhol izmos. A felesleges kilók mindenütt megjelennek, nehéz észrevenni őket. Ezért fokozottan kell ügyelni! Sokat eszik...:) Kerülendő a túl sok bulizás és kicsapongó életmód. Több és mégtöbb mozgás! Séta, kocogás és evezés. Az édes gyümölcsök nem tesznek jót a skorpióknak. A grillezett zöldség, hús, hal segíthetnek a fogyásban.

A nyilasok (11. 23.–12. 21.):
Magasak, erőteljes testalkattal. Végtagjai formásak és izmosak. Változatosan étkezik, de túl sok kalóriát vesz magához. Nem szabad hamar leállnia a sporttal, mert hirtelen sokat hízhat csípőre, hasra és fenékre. Itt könnyen jelenhet meg narancsbőr is. Ok alkoholt fogyaszt, vagy többet, mint kellene. Hízása oka a mozgáshiány lehet. Bármilyen mozgás a szabadban, lelki és testi egyensúlyt teremt. A sport miatt pihenjen sokat!

A bakok (12. 22.–01. 20.):
Alkata igazi leányálom: magas, vékony és törékeny. Igazi modellalkat. Túlhajszoltság, stressz és álmatlanság miatt jöhetnek fel a kilók. Hasra és fenékre hízhat. Könnyűen változatosan étkezik, ami még javára válhat. Keveset eszik, de sokszor. Ez a titok!  Csak így tovább! Viszont ne spóroljon a pihenéssel! Melegebb éghajlatra utazás is jót tehet. Ott se feledkezz meg szokásaidról!

A vízöntők (01. 21.–02. 20.):
Széles vállú, harmonikus idomú hölgyek. Könnyen izmosodó tipus. De hajlamos esténként nassolni, ami miatt jönnek a kilók. Hasra, csípőre, popsira, arcra és nyakra hízik. Hirtelen drasztikus fogyásnál negatív eredményre kell számítani. Egészségesen étkezik, mégis a reggelit gyakran elhagyja. Ez legyen a legfontosabb étkezés! Próbáljon meg reggelizni. A sokszori kevés étkezéssel kordában tartható a nassolás. A csokikívánást a magnéziumhiány idézheti elő. Próbáld az időhiányt leküzdeni! Gyaloglás, vizitúra és délutáni pihenés sokat segíthet!

A halak (02. 21.–03. 20.):
Telt alkatú, kerek idomai vannak. 25 felett hajlamosabb a hízásra. Minden testrészére egyenletesen hízik. Zsírosan és cukrosan táplálkozik, kevés a fehérje és a zöldségbevitel. Ha nem törődik önmagával, az gyorsíthatja a hízást. De ezt is megelőzheti! Minden napo mozogjon egy órácskát! Sok kalciumot és magnéziumot egyen/igyon. Ezt könnyű pezsgőtablettában a szervezetbe juttatni. Sok zöldség és gyümölcs a karcsúság kulcsa. A döntés a te kezedben van!

Nem tudom ez mennyire hatásos, mert még én sem próbáltam. De ki fogom próbálni a karácsonyi idők alatt- vagyis megpróbálom, ha nem tömnek tele mindenféle kajával. Szóval lényeg, hogy lehet, hogy jó ez a diéta, de a legfontosabb, az ünnepek alatt csak mértékletesen az édességekkel!

"Amiért érdemes élni, azért meghalni is érdemes."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalana.blog.hu/api/trackback/id/tr332488606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása